Руският милиардер Роман Абрамович разви симптоми, подобни на признаци на отравяне, след

...
Руският милиардер Роман Абрамович разви симптоми, подобни на признаци на отравяне, след
Коментари Харесай

Абрамович отровен след пътуване до Киев?

Руският милиардер Роман Абрамович разви признаци, сходни на признаци на отравяне, откакто пътува до Украйна и взе участие в организацията на договарянията между Москва и Киев . Това оповестява The Wall Street Journal , базирайки се на източници, близки до обстановката, написа Лента ру.

Според The Wall Street Journal Абрамович и двама членове на договарящата група от Украйна са имали зачервяване на очите, сълзене и лющене на кожата на лицето и ръцете. В момента положението им се е подобрило, няма заплаха за живота им, настояват източници на вестника.

Известно е също, че една от жертвите може да е депутатът от Върховната Рада Рустем Умеров. Както " Комерсант " писа, самият депутат отхвърли тази информация, като увери, че всичко е наред с него.

По-рано " Таймс "  разкри информация за записка от украинския президент Владимир Зеленски, предадена от Роман Абрамович на съветския лидер Владимир Путин . Според вестника след срещата в Киев предприемачът е отлетял за Москва, с цел да съобщи ръкописна записка, очертаваща позицията на Украйна по изискванията на мирното съглашение.

На 24 март говорителят на Кремъл Дмитрий Песков потвърди, че Роман Абрамович е взел участие в началния стадий на образуване на договарянията сред двете страни. Той добави, че сега в процеса вземат участие екипи за договаряния.

Преговорите сред Москва и Киев започнаха на 27 февруари, три дни след началото на съветската специфична интервенция на територията на Украйна.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР